Busco personal


Necessites contractar personal per a la teva empresa o negoci i has pensat en fer-ho a través d’una ETT. Bona pensada!

Nosaltres ens encarregarem de la cerca i selecció del candidat o candidats més adequats per a cada lloc de treball en el menor temps possible, els formarem en prevenció de riscos laborals i gestionarem tots els aspectes administratius relacionats amb la seva contractació.

Estalviaràs temps i diners

…i guanyaràs en flexibilitat, seguretat i competitivitat, tant si necessites cobrir una punta de feina com si cerques una persona per a un lloc de treball més estable.

  • Ens encarreguem de tot el procés de reclutament. Això vol dir que cerquem i pre-seleccionem els candidats, els entrevistem i verifiquem les dades del seu CV a través de referències professionals i/o proves específiques (d’ofimàtica, idiomes, comptabilitat, test psicotècnics…).

Tot, per aconseguir els candidats més adequats, que presentem finalment als nostres clients a través d’un informe professional totalment personalitzat.

Perquè sabem que el teu temps és important i cal anar al gra:

  • Gestionem per a tu tot el procés de contractació dels candidats, altes i baixes a la Seguretat Social, nòmines, liquidacions, pagament de l’IRPF…
  • Ens adaptem al procediment de treball de cada client i facilitem solucions tecnològiques que agilitzen el procés de treball i la generació de documentació administrativa. Tots els nostres clients disposen de la seva pròpia àrea privada.
  • També ens ocupem de la formació en prevenció de riscos laborals segons l’empresa i lloc de treball. A més, si és necessari, també dotem al personal del vestuari i calçat que necessiten per al desenvolupament de la seves tasques.
  • Així mateix, mantenim una comunicació fluida amb els nostres clients per assegurar la màxima qualitat de cada servei i resoldre qualsevol incidència que pogués produir-se, com ara la substitució d’un treballador.

Garantim de moltes maneres la teva tranquil·litat

I no només jurídicament o en matèria de prevenció de riscos laborals.

  • Sabies que les ETT hem d’estar autoritzades per l’Administració i comptar amb una sèrie de requisits, com ara un aval que garanteixi el pagament de nòmines i Seguretat Social a tots els treballadors?

Si encara no t'hem convençut, posa'ns a prova! Omple el formulari i et farem arribar una oferta personalitzada.

SUPLANTACIÓN DE IDENTIDAD Y OFERTAS LABORALES FRAUDULENTAS

En Tempjob hemos detectado ofertas de empleo fraudulentas en nuestro nombre sin autorización y la suplantación de identidad haciéndose pasar por consultores de Tempjob, ya sea mediante mail, teléfono, SMS y/o WhatsApp.

Desconfía de mail con remitente falso o camuflado en nuestro dominio, teléfonos ajenos a los autorizados o mensajes de texto/SMS/WhatsApp desde teléfono distintos a los indicados más abajo.

Tempjob nunca pedirá pagos a cuenta, números de tarjeta de crédito o transferencia a cambio de empleo y en cualquier caso te pediremos darte de alta en nuestra Web (www.tempjob.es) donde podrás gestionar, en tu Área privada, la documentación necesaria.

Las ofertas de empleo que en Tempjob ofertamos son claras, con identificación del puesto de trabajo, localización, retribución y en ocasiones te citaremos para una entrevista presencial. Desconfía si te proponen hacerlo todo mediante mail, SMS o chat de WhatsApp.

Por favor, asegúrate de que estás comunicándote con personal autorizado de Tempjob y ante la duda, contacta con nosotros al teléfono 93 323 92 00

Teléfonos autorizados de Tempjob

Central Barcelona 93 323 92 00

Oficina Sabadell 93 715 61 20

WhatsApp Hostelería 620 354 112

WhatsApp Industrial 659 103 567

WhatsApp Sabadell 689 777 252

Gracias

This will close in 0 seconds