Busco personal


Necessites contractar personal per a la teva empresa o negoci i has pensat en fer-ho a través d’una ETT. Bona pensada!

Nosaltres ens encarregarem de la cerca i selecció del candidat o candidats més adequats per a cada lloc de treball en el menor temps possible, els formarem en prevenció de riscos laborals i gestionarem tots els aspectes administratius relacionats amb la seva contractació.

Estalviaràs temps i diners

…i guanyaràs en flexibilitat, seguretat i competitivitat, tant si necessites cobrir una punta de feina com si cerques una persona per a un lloc de treball més estable.

  • Ens encarreguem de tot el procés de reclutament. Això vol dir que cerquem i pre-seleccionem els candidats, els entrevistem i verifiquem les dades del seu CV a través de referències professionals i/o proves específiques (d’ofimàtica, idiomes, comptabilitat, test psicotècnics…).

Tot, per aconseguir els candidats més adequats, que presentem finalment als nostres clients a través d’un informe professional totalment personalitzat.

Perquè sabem que el teu temps és important i cal anar al gra:

  • Gestionem per a tu tot el procés de contractació dels candidats, altes i baixes a la Seguretat Social, nòmines, liquidacions, pagament de l’IRPF…
  • Ens adaptem al procediment de treball de cada client i facilitem solucions tecnològiques que agilitzen el procés de treball i la generació de documentació administrativa. Tots els nostres clients disposen de la seva pròpia àrea privada.
  • També ens ocupem de la formació en prevenció de riscos laborals segons l’empresa i lloc de treball. A més, si és necessari, també dotem al personal del vestuari i calçat que necessiten per al desenvolupament de la seves tasques.
  • Així mateix, mantenim una comunicació fluida amb els nostres clients per assegurar la màxima qualitat de cada servei i resoldre qualsevol incidència que pogués produir-se, com ara la substitució d’un treballador.

Garantim de moltes maneres la teva tranquil·litat

I no només jurídicament o en matèria de prevenció de riscos laborals.

  • Sabies que les ETT hem d’estar autoritzades per l’Administració i comptar amb una sèrie de requisits, com ara un aval que garanteixi el pagament de nòmines i Seguretat Social a tots els treballadors?

Si encara no t'hem convençut, posa'ns a prova! Omple el formulari i et farem arribar una oferta personalitzada.