Ens presentemClients i treballadors ens escullen per ser versàtils, resolutius, ètics i transparents.

Donem una resposta àgil i eficaç a les necessitats d’empreses de diferents sectors i àrees d’activitat, comprometent-nos a seleccionar el professional més adequat per a cada lloc de treball en el menor temps possible.

Des del 1988 ajudem als nostres clients a aconseguir els seus objectius reforçant la seva competitivitat i eficiència a través del nostre servei integral destinat a pimes i grans empreses.

Ens agrada establir una relació de confiança amb clients i treballadors, ètica i professional, tenint cura de cada aspecte de la nostra feina per garantir la màxima qualitat en el servei.

La nostra manera de ser i treballar ens fa únics.

Des de Tempjob oferim atenció personalitzada al llarg de tot el servei, donant resposta a demandes d’índole molt diversa (incorporacions nombroses, de caràcter urgent, perfils altament qualificats…).

Aquesta atenció, basada en una comunicació fluida amb clients i treballadors, ens fa ser capaços de garantir que el servei finalitzi satisfactòriament, resolent qualsevol incidència que pogués aparèixer i escollint el perfil que millor s’adapta a cada lloc de treball.

Contacta amb nosaltres!

Si encara no t'hem convençut posa'ns a prova! Omple el formulari i et farem arribar una oferta personalitzada.

En Tempjob queremos conocerte. Regístrate como candidato y participa en nuestros procesos de selección de personal. Nuestras ofertas de trabajo


SUPLANTACIÓN DE IDENTIDAD Y OFERTAS LABORALES FRAUDULENTAS

En Tempjob hemos detectado ofertas de empleo fraudulentas en nuestro nombre sin autorización y la suplantación de identidad haciéndose pasar por consultores de Tempjob, ya sea mediante mail, teléfono, SMS y/o WhatsApp.

Desconfía de mail con remitente falso o camuflado en nuestro dominio, teléfonos ajenos a los autorizados o mensajes de texto/SMS/WhatsApp desde teléfono distintos a los indicados más abajo.

Tempjob nunca pedirá pagos a cuenta, números de tarjeta de crédito o transferencia a cambio de empleo y en cualquier caso te pediremos darte de alta en nuestra Web (www.tempjob.es) donde podrás gestionar, en tu Área privada, la documentación necesaria.

Las ofertas de empleo que en Tempjob ofertamos son claras, con identificación del puesto de trabajo, localización, retribución y en ocasiones te citaremos para una entrevista presencial. Desconfía si te proponen hacerlo todo mediante mail, SMS o chat de WhatsApp.

Por favor, asegúrate de que estás comunicándote con personal autorizado de Tempjob y ante la duda, contacta con nosotros al teléfono 93 323 92 00

Teléfonos autorizados de Tempjob

Central Barcelona 93 323 92 00

Oficina Sabadell 93 715 61 20

WhatsApp Hostelería 620 354 112

WhatsApp Industrial 659 103 567

WhatsApp Sabadell 689 777 252

Gracias

This will close in 0 seconds