Ens presentemClients i treballadors ens escullen per ser versàtils, resolutius, ètics i transparents.

Donem una resposta àgil i eficaç a les necessitats d’empreses de diferents sectors i àrees d’activitat, comprometent-nos a seleccionar el professional més adequat per a cada lloc de treball en el menor temps possible.

Des del 1988 ajudem als nostres clients a aconseguir els seus objectius reforçant la seva competitivitat i eficiència a través del nostre servei integral destinat a pimes i grans empreses.

Ens agrada establir una relació de confiança amb clients i treballadors, ètica i professional, tenint cura de cada aspecte de la nostra feina per garantir la màxima qualitat en el servei.

La nostra manera de ser i treballar ens fa únics.

Des de Tempjob oferim atenció personalitzada al llarg de tot el servei, donant resposta a demandes d’índole molt diversa (incorporacions nombroses, de caràcter urgent, perfils altament qualificats…).

Aquesta atenció, basada en una comunicació fluida amb clients i treballadors, ens fa ser capaços de garantir que el servei finalitzi satisfactòriament, resolent qualsevol incidència que pogués aparèixer i escollint el perfil que millor s’adapta a cada lloc de treball.

Contacta amb nosaltres!

Si encara no t'hem convençut posa'ns a prova! Omple el formulari i et farem arribar una oferta personalitzada.

En Tempjob queremos conocerte. Regístrate como candidato y participa en nuestros procesos de selección de personal. Nuestras ofertas de trabajo