Busco feina


Has pensat en incorporar les ETT a la teva estratègia de recerca de feina?

Et podem ajudar a accedir al mercat de treball, reorientar o ampliar la teva trajectòria laboral, aconseguir noves habilitats i competències, guanyar experiència i fer nous contactes professionals, a més de trobar l’oportunitat que estaves cercant. O és que pensaves que a través d’una ETT només podies aconseguir una feina de tres mesos?

A Tempjob sabem que trobar una feina adequada és un assumpte de gran importància que mereix ser tractat amb la màxima seriositat i rigor. És per aquesta raó que ens esforcem diàriament per cercar la satisfacció d’aquelles persones que, com tu, confien en nosaltres.

Has de saber també que a Tempjob formem als nostres treballadors en matèria preventiva perquè puguin desenvolupar la seva feina amb tota seguretat. També els oferim cursos gratuïts de temàtica diversa que ajuden a consolidar les seves aptituds i habilitats.

A més, tots els nostres treballadors disposen d’un servei d’assistència mèdica 24 hores (tel. 900 333 276) a través d’EGARSAT Mútua Col·laboradora de la Seguretat Social.

També disposem d’un Concert de Prevenció Aliè amb GRUPO PREVING que cobreix totes les especialitats, així com de sistema propi de Gestió de la Prevenció i poden realitzar un reconeixement mèdic, gratuït i confidencial.

I, per descomptat, compten amb tot el nostre suport i assessorament al llarg del seu pas per Tempjob. Ens agrada escoltar i mantenir un tracte obert i de confiança amb els nostres treballadors. I és que després de més de 35 anys, continuem pensant que el valor són les persones.

A Tempjob et volem conèixer. Registra't com a candidat i participa en els nostres processos de selecció de personal. Les nostres ofertes de feina