Busco feina


Has pensat en incorporar les ETT a la teva estratègia de recerca de feina?

Et podem ajudar a accedir al mercat de treball, reorientar o ampliar la teva trajectòria laboral, aconseguir noves habilitats i competències, guanyar experiència i fer nous contactes professionals, a més de trobar l’oportunitat que estaves cercant. O és que pensaves que a través d’una ETT només podies aconseguir una feina de tres mesos?

A Tempjob sabem que trobar una feina adequada és un assumpte de gran importància que mereix ser tractat amb la màxima seriositat i rigor. És per aquesta raó que ens esforcem diàriament per cercar la satisfacció d’aquelles persones que, com tu, confien en nosaltres.

Has de saber també que a Tempjob formem als nostres treballadors en matèria preventiva perquè puguin desenvolupar la seva feina amb tota seguretat. També els oferim cursos gratuïts de temàtica diversa que ajuden a consolidar les seves aptituds i habilitats.

A més, tots els nostres treballadors disposen d’un servei d’assistència mèdica 24 hores (tel. 900 333 276) a través d’EGARSAT Mútua Col·laboradora de la Seguretat Social.

També disposem d’un Concert de Prevenció Aliè amb GRUPO PREVING que cobreix totes les especialitats, així com de sistema propi de Gestió de la Prevenció i poden realitzar un reconeixement mèdic, gratuït i confidencial.

I, per descomptat, compten amb tot el nostre suport i assessorament al llarg del seu pas per Tempjob. Ens agrada escoltar i mantenir un tracte obert i de confiança amb els nostres treballadors. I és que després de més de 35 anys, continuem pensant que el valor són les persones.

A Tempjob et volem conèixer. Registra't com a candidat i participa en els nostres processos de selecció de personal. Les nostres ofertes de feina

SUPLANTACIÓN DE IDENTIDAD Y OFERTAS LABORALES FRAUDULENTAS

En Tempjob hemos detectado ofertas de empleo fraudulentas en nuestro nombre sin autorización y la suplantación de identidad haciéndose pasar por consultores de Tempjob, ya sea mediante mail, teléfono, SMS y/o WhatsApp.

Desconfía de mail con remitente falso o camuflado en nuestro dominio, teléfonos ajenos a los autorizados o mensajes de texto/SMS/WhatsApp desde teléfono distintos a los indicados más abajo.

Tempjob nunca pedirá pagos a cuenta, números de tarjeta de crédito o transferencia a cambio de empleo y en cualquier caso te pediremos darte de alta en nuestra Web (www.tempjob.es) donde podrás gestionar, en tu Área privada, la documentación necesaria.

Las ofertas de empleo que en Tempjob ofertamos son claras, con identificación del puesto de trabajo, localización, retribución y en ocasiones te citaremos para una entrevista presencial. Desconfía si te proponen hacerlo todo mediante mail, SMS o chat de WhatsApp.

Por favor, asegúrate de que estás comunicándote con personal autorizado de Tempjob y ante la duda, contacta con nosotros al teléfono 93 323 92 00

Teléfonos autorizados de Tempjob

Central Barcelona 93 323 92 00

Oficina Sabadell 93 715 61 20

WhatsApp Hostelería 620 354 112

WhatsApp Industrial 659 103 567

WhatsApp Sabadell 689 777 252

Gracias

This will close in 0 seconds