Informació pràctica


Aplica el visual thinking a la teva marca personal  

Construeix fàcilment un espai a Internet on donar-te a conèixer i aprèn a elaborar un CV infogràfic o un videocurrículum. El nostre consell: cuida al màxim la teva reputació online.

Eines per disposar d’una pàgina de presentació online:

Eines per crear un CV infogràfic i multimèdia:

Practica el networking professional

Tenir una xarxa de contactes estratègicament treballada pot suposar un clar valor afegit en la teva recerca de feina. Aconsegueix-ho a través d’aquestes plataformes especialitzades:

 • LinkedIN
  Segurament, la xarxa social professional més popular i més ben valorada. Crea’t un compte o millora el teu perfil amb nous continguts, coneixements, habilitats, etc.
 • Viadeo
  Allibera tot el teu potencial amb aquesta plataforma que posa en contacte reclutadors i professionals. Comunica’t amb les persones clau, fes networking i amplia la teva xarxa de contactes.
 • beBee
  Xarxa social professional especialitzada per sectors que connecta persones d’afinitats i interessos comuns. Disposa d’una gran diversitat de grups i d’un cercador d’ofertes.
 • Tyba
  Estàs preparat per treballar a l’estranger o entrar a formar part d’una start-up? Introdueix el teu CV i indica quines són les teves àrees d’interès, habilitats i expectatives. Tyba farà la resta!

Utilitza el mòbil per trobar feina 

El teu mòbil pot ser el teu millor aliat per assolir els teus objectius professionals. A continuació et proposem un conjunt d’apps que t’ajudaran a cercar feina:

 • Infojobs
  Troba i inscriu-te a ofertes de feina des del teu mòbil, comparteix-les amb els teus amics, fes noves cerques, segueix l’evolució de les teves candidatures, etc.
 • Trovit (android i iOS)
  App del famós metacercador. Els resultats que mostra són un recull de les diferents ofertes de feina publicades en portals d’ocupació.
 • Monster
  Versió mòbil del portal de recerca de feina Monster. Et permet estar sempre connectat per buscar, veure i sol·licitar feines, rebre notificacions, etc.
 • Jobeeper
  L’app et permet crear alertes que treballaran per tu. Rebràs de forma instantània notificacions d’ofertes de feina que encaixin amb els teus criteris de cerca i interessos.
 • Linkedin Job Search
  És l’aplicació mòbil d’aquesta xarxa social específicament orientada a trobar feina entre les ofertes que empreses i agències publiquen en aquesta plataforma.

Miscel·lània

Eines, recursos i informació sobre orientació laboral, cerca de feina i personal branding.

 • Ara Emprenem
  On es troben les oportunitats? Quins són els sectors econòmics amb més futur? I les feines més sol·licitades? Aproxima’t al mercat laboral amb aquest blog!
 • Zumo de Empleo
  Blog de Maria Luisa Moreno Cobián amb articles i consells que t’ajudaran a augmentar l’efectivitat de les teves accions i t’encaminaran a aconseguir la feina que vols.
 • Observatorio de Empleo
  Blog de Begoña Viña sobre ocupació, coaching i recursos humans, especialment enfocat al desenvolupament professional de les persones.
 • Guide your talent 
  Avalua, coneix i millora les teves oportunitats de trobar feina. Identifica quins aspectes necessites millorar i aconsegueix ser més efectiu en la teva estratègia de cerca de feina.
 • Servei d’Ocupació de Catalunya
  El web del SOC ofereix molta informació sobre noves ocupacions i orientació per trobar feina, amb consells sobre com fer un bon CV o fer front a una entrevista amb èxit.

A Tempjob et volem conèixer. Registra't com a candidat i participa en els nostres processos de selecció de personal. Les nostres ofertes de feina