Informació pràctica


Aplica el visual thinking a la teva marca personal  

Construeix fàcilment un espai a Internet on donar-te a conèixer i aprèn a elaborar un CV infogràfic o un videocurrículum. El nostre consell: cuida al màxim la teva reputació online.

Eines per disposar d’una pàgina de presentació online:

Eines per crear un CV infogràfic i multimèdia:

Practica el networking professional

Tenir una xarxa de contactes estratègicament treballada pot suposar un clar valor afegit en la teva recerca de feina. Aconsegueix-ho a través d’aquestes plataformes especialitzades:

 • LinkedIN
  Segurament, la xarxa social professional més popular i més ben valorada. Crea’t un compte o millora el teu perfil amb nous continguts, coneixements, habilitats, etc.
 • Viadeo
  Allibera tot el teu potencial amb aquesta plataforma que posa en contacte reclutadors i professionals. Comunica’t amb les persones clau, fes networking i amplia la teva xarxa de contactes.
 • beBee
  Xarxa social professional especialitzada per sectors que connecta persones d’afinitats i interessos comuns. Disposa d’una gran diversitat de grups i d’un cercador d’ofertes.
 • Tyba
  Estàs preparat per treballar a l’estranger o entrar a formar part d’una start-up? Introdueix el teu CV i indica quines són les teves àrees d’interès, habilitats i expectatives. Tyba farà la resta!

Utilitza el mòbil per trobar feina 

El teu mòbil pot ser el teu millor aliat per assolir els teus objectius professionals. A continuació et proposem un conjunt d’apps que t’ajudaran a cercar feina:

 • Infojobs
  Troba i inscriu-te a ofertes de feina des del teu mòbil, comparteix-les amb els teus amics, fes noves cerques, segueix l’evolució de les teves candidatures, etc.
 • Trovit (android i iOS)
  App del famós metacercador. Els resultats que mostra són un recull de les diferents ofertes de feina publicades en portals d’ocupació.
 • Monster
  Versió mòbil del portal de recerca de feina Monster. Et permet estar sempre connectat per buscar, veure i sol·licitar feines, rebre notificacions, etc.
 • Jobeeper
  L’app et permet crear alertes que treballaran per tu. Rebràs de forma instantània notificacions d’ofertes de feina que encaixin amb els teus criteris de cerca i interessos.
 • Linkedin Job Search
  És l’aplicació mòbil d’aquesta xarxa social específicament orientada a trobar feina entre les ofertes que empreses i agències publiquen en aquesta plataforma.

Miscel·lània

Eines, recursos i informació sobre orientació laboral, cerca de feina i personal branding.

 • Ara Emprenem
  On es troben les oportunitats? Quins són els sectors econòmics amb més futur? I les feines més sol·licitades? Aproxima’t al mercat laboral amb aquest blog!
 • Zumo de Empleo
  Blog de Maria Luisa Moreno Cobián amb articles i consells que t’ajudaran a augmentar l’efectivitat de les teves accions i t’encaminaran a aconseguir la feina que vols.
 • Observatorio de Empleo
  Blog de Begoña Viña sobre ocupació, coaching i recursos humans, especialment enfocat al desenvolupament professional de les persones.
 • Guide your talent 
  Avalua, coneix i millora les teves oportunitats de trobar feina. Identifica quins aspectes necessites millorar i aconsegueix ser més efectiu en la teva estratègia de cerca de feina.
 • Servei d’Ocupació de Catalunya
  El web del SOC ofereix molta informació sobre noves ocupacions i orientació per trobar feina, amb consells sobre com fer un bon CV o fer front a una entrevista amb èxit.

A Tempjob et volem conèixer. Registra't com a candidat i participa en els nostres processos de selecció de personal. Les nostres ofertes de feina

SUPLANTACIÓN DE IDENTIDAD Y OFERTAS LABORALES FRAUDULENTAS

En Tempjob hemos detectado ofertas de empleo fraudulentas en nuestro nombre sin autorización y la suplantación de identidad haciéndose pasar por consultores de Tempjob, ya sea mediante mail, teléfono, SMS y/o WhatsApp.

Desconfía de mail con remitente falso o camuflado en nuestro dominio, teléfonos ajenos a los autorizados o mensajes de texto/SMS/WhatsApp desde teléfono distintos a los indicados más abajo.

Tempjob nunca pedirá pagos a cuenta, números de tarjeta de crédito o transferencia a cambio de empleo y en cualquier caso te pediremos darte de alta en nuestra Web (www.tempjob.es) donde podrás gestionar, en tu Área privada, la documentación necesaria.

Las ofertas de empleo que en Tempjob ofertamos son claras, con identificación del puesto de trabajo, localización, retribución y en ocasiones te citaremos para una entrevista presencial. Desconfía si te proponen hacerlo todo mediante mail, SMS o chat de WhatsApp.

Por favor, asegúrate de que estás comunicándote con personal autorizado de Tempjob y ante la duda, contacta con nosotros al teléfono 93 323 92 00

Teléfonos autorizados de Tempjob

Central Barcelona 93 323 92 00

Oficina Sabadell 93 715 61 20

WhatsApp Hostelería 620 354 112

WhatsApp Industrial 659 103 567

WhatsApp Sabadell 689 777 252

Gracias

This will close in 0 seconds