Per què Tempjob?


6 raons per confiar en nosaltres

  • Experiència i versatilitat

Tenim més de 35 anys d’experiència en la selecció i contractació de treballadors temporals per a diferents sectors (hoteleria i turisme, indústria farmacèutica, indústria alimentària, TIC…) i àrees (fabricació i manteniment, administració, exportació i logística, màrqueting i vendes…).

  • Qualitat i capacitat resolutiva

T’oferim la més alta qualitat en serveis de treball temporal, amb ofertes a mida i una selecció de personal acurada i personalitzada. Donem resposta tant a perfils altament qualificats com bàsics, presentant més d’una candidatura.

A més, a Tempjob ETT estem preparats per solucionar, en poques hores, incorporacions urgents i/o nombroses d’un ampli ventall de perfils professionals.

  • Molt per molt poc

Tenim unes tarifes competitives que donen per a molt. Tant, que inclouen tot el següent: salari del treballador, paga de vacances, pagues extraordinàries i festius, Seguretat Social i IRPF, indemnització per final de contracte, costos laborals en cas de baixa mèdica…

I, a més, també inclouen tot el procés de reclutament (anuncis, entrevistes, proves, sol·licitud de referències…), la gestió administrativa laboral (contractes, nòmines, Seguretat Social…), la cobertura del treballador per mútua patronal, la pòlissa de Responsabilitat Civil i Col·lectiva d’accidents laborals i la vigilància de la salut del personal contractat.

  • Ètica i professionalitat

A Tempjob pensem que el treballador és el nostre segon client. Volem que les persones que s’adrecen a nosaltres per cercar feina, així com les que finalment la troben, se sentin a gust, ben informades i ben ateses.

El treballador temporal cobra segons la seva categoria professional i conveni de l’empresa usuària. I disposa, a més, de tota la seguretat preventiva i jurídica que com a ETT som capaços de garantir.  I és que, després de més de 35 anys en el sector del treball temporal, continuem pensant que el valor són les persones.

  • Comunicació i seriositat

Ens comprometem a fer un control continu del servei i un seguiment del grau de satisfacció del client, resolent qualsevol tipus d’incidència que pogués sorgir, com ara la substitució d’un treballador.

Una comunicació fluida i un tracte proper amb els nostres clients ens permet anticipar-nos a les seves necessitats de personal i a cobrir-les en el menor temps possible.

  • Formació i vigilància de la salut

A Tempjob ETT complim rigorosament amb la normativa vigent. És per això que formem els nostres treballadors en matèria de prevenció de riscos laborals, preparant-los per desenvolupar amb seguretat les tasques de la seva futura feina.

També tenim cura de la vigilància de la salut a través de revisions mèdiques realitzades per Egarsat Mútua d’Accidents de Treball i Malalties Professionals, amb qui tenim subscrit un Concert de Prevenció Aliè.

Si encara no t'hem convençut, posa'ns a prova! Omple el formulari i et farem arribar una oferta personalitzada.

SUPLANTACIÓN DE IDENTIDAD Y OFERTAS LABORALES FRAUDULENTAS

En Tempjob hemos detectado ofertas de empleo fraudulentas en nuestro nombre sin autorización y la suplantación de identidad haciéndose pasar por consultores de Tempjob, ya sea mediante mail, teléfono, SMS y/o WhatsApp.

Desconfía de mail con remitente falso o camuflado en nuestro dominio, teléfonos ajenos a los autorizados o mensajes de texto/SMS/WhatsApp desde teléfono distintos a los indicados más abajo.

Tempjob nunca pedirá pagos a cuenta, números de tarjeta de crédito o transferencia a cambio de empleo y en cualquier caso te pediremos darte de alta en nuestra Web (www.tempjob.es) donde podrás gestionar, en tu Área privada, la documentación necesaria.

Las ofertas de empleo que en Tempjob ofertamos son claras, con identificación del puesto de trabajo, localización, retribución y en ocasiones te citaremos para una entrevista presencial. Desconfía si te proponen hacerlo todo mediante mail, SMS o chat de WhatsApp.

Por favor, asegúrate de que estás comunicándote con personal autorizado de Tempjob y ante la duda, contacta con nosotros al teléfono 93 323 92 00

Teléfonos autorizados de Tempjob

Central Barcelona 93 323 92 00

Oficina Sabadell 93 715 61 20

WhatsApp Hostelería 620 354 112

WhatsApp Industrial 659 103 567

WhatsApp Sabadell 689 777 252

Gracias

This will close in 0 seconds