Com funciona Tempjob?


Formar part de Tempjob ETT és molt senzill.

A més de venir-nos a veure i lliurar-nos el teu CV, pots registrar-te online com a candidat i disposar de la teva pròpia àrea privada, des d’on podràs inscriure’t a les nostres ofertes de treball.

Si surt l’oportunitat d’oferir-te una feina, t’entrevistarem i et convidarem a omplir una fitxa amb les teves dades personals i experiència laboral, formació, aptituds, etc. Si s’escau, realitzaràs proves informàtiques, de comptabilitat, d’idiomes, etc., perquè poguéssim valorar els teus coneixements.

És possible que l’empresa usuària també vulgui conèixer-te personalment abans de decidir-se per la teva candidatura. En aquest cas, també ells t’entrevistaran.

Et comunicarem per telèfon o e-mail el resultat del procés de selecció, tant si has estat escollit com si no. Si és el cas, no et desanimis. Comptem amb tu per a altres ofertes i/o perfils professionals, donat que ja formes part de la nostra base de dades.

Abans de signar el contracte, rebràs la formació i informació en matèria de prevenció de riscos laborals. Disposem d’una plataforma de formació online a través de la qual podràs fer el curs o cursos que necessitis segons el teu lloc de treball.

  • Com es calcula el teu salari

Cada mes hauràs de lliurar a Tempjob el full de control: un document on es comptabilitzen el nombre d’hores treballades diàriament i el tipus (normal, extra, nocturna…).

En ocasions, l’empresa usuària tindrà el seu propi programa de control de presència i t’oferirà una targeta per a fitxar o un altre tipus de document. En aquest cas, serà aquest el sistema que controlarà les hores que treballis.

En base a aquestes hores, la teva categoria professional i el conveni de l’empresa usuària, confeccionarem la teva nòmina. Les gratificacions extraordinàries, festius i dies de vacances (s’entén la seva compensació econòmica) estan prorretejats en la retribució hora.

  • I si et preocupa l’atur, t’informem que…

Cada un dels períodes treballats amb nosaltres són acumulables i compten per obtenir l’atur. Si cal, prepararem per a tu tota la documentació necessària en cas que vulguis sol·licitar-lo.

Si, en canvi, ja estàs percebent aquesta prestació, recorda que aquesta se suspèn mentre existeixi la relació laboral amb Tempjob (és important que comuniquis aquest canvi a la teva Oficina de Treball de la Generalitat). Un cop finalitzat el servei, pots tornar a percebre l’atur.

A Tempjob et volem conèixer. Registra't com a candidat i participa en els nostres processos de selecció de personal. Les nostres ofertes de feina

SUPLANTACIÓN DE IDENTIDAD Y OFERTAS LABORALES FRAUDULENTAS

En Tempjob hemos detectado ofertas de empleo fraudulentas en nuestro nombre sin autorización y la suplantación de identidad haciéndose pasar por consultores de Tempjob, ya sea mediante mail, teléfono, SMS y/o WhatsApp.

Desconfía de mail con remitente falso o camuflado en nuestro dominio, teléfonos ajenos a los autorizados o mensajes de texto/SMS/WhatsApp desde teléfono distintos a los indicados más abajo.

Tempjob nunca pedirá pagos a cuenta, números de tarjeta de crédito o transferencia a cambio de empleo y en cualquier caso te pediremos darte de alta en nuestra Web (www.tempjob.es) donde podrás gestionar, en tu Área privada, la documentación necesaria.

Las ofertas de empleo que en Tempjob ofertamos son claras, con identificación del puesto de trabajo, localización, retribución y en ocasiones te citaremos para una entrevista presencial. Desconfía si te proponen hacerlo todo mediante mail, SMS o chat de WhatsApp.

Por favor, asegúrate de que estás comunicándote con personal autorizado de Tempjob y ante la duda, contacta con nosotros al teléfono 93 323 92 00

Teléfonos autorizados de Tempjob

Central Barcelona 93 323 92 00

Oficina Sabadell 93 715 61 20

WhatsApp Hostelería 620 354 112

WhatsApp Industrial 659 103 567

WhatsApp Sabadell 689 777 252

Gracias

This will close in 0 seconds