Com funciona Tempjob?


Formar part de Tempjob ETT és molt senzill.

A més de venir-nos a veure i lliurar-nos el teu CV, pots registrar-te online com a candidat i disposar de la teva pròpia àrea privada, des d’on podràs inscriure’t a les nostres ofertes de treball.

Si surt l’oportunitat d’oferir-te una feina, t’entrevistarem i et convidarem a omplir una fitxa amb les teves dades personals i experiència laboral, formació, aptituds, etc. Si s’escau, realitzaràs proves informàtiques, de comptabilitat, d’idiomes, etc., perquè poguéssim valorar els teus coneixements.

És possible que l’empresa usuària també vulgui conèixer-te personalment abans de decidir-se per la teva candidatura. En aquest cas, també ells t’entrevistaran.

Et comunicarem per telèfon o e-mail el resultat del procés de selecció, tant si has estat escollit com si no. Si és el cas, no et desanimis. Comptem amb tu per a altres ofertes i/o perfils professionals, donat que ja formes part de la nostra base de dades.

Abans de signar el contracte, rebràs la formació i informació en matèria de prevenció de riscos laborals. Disposem d’una plataforma de formació online a través de la qual podràs fer el curs o cursos que necessitis segons el teu lloc de treball.

  • Com es calcula el teu salari

Cada mes hauràs de lliurar a Tempjob el full de control: un document on es comptabilitzen el nombre d’hores treballades diàriament i el tipus (normal, extra, nocturna…).

En ocasions, l’empresa usuària tindrà el seu propi programa de control de presència i t’oferirà una targeta per a fitxar o un altre tipus de document. En aquest cas, serà aquest el sistema que controlarà les hores que treballis.

En base a aquestes hores, la teva categoria professional i el conveni de l’empresa usuària, confeccionarem la teva nòmina. Les gratificacions extraordinàries, festius i dies de vacances (s’entén la seva compensació econòmica) estan prorretejats en la retribució hora.

  • I si et preocupa l’atur, t’informem que…

Cada un dels períodes treballats amb nosaltres són acumulables i compten per obtenir l’atur. Si cal, prepararem per a tu tota la documentació necessària en cas que vulguis sol·licitar-lo.

Si, en canvi, ja estàs percebent aquesta prestació, recorda que aquesta se suspèn mentre existeixi la relació laboral amb Tempjob (és important que comuniquis aquest canvi a la teva Oficina de Treball de la Generalitat). Un cop finalitzat el servei, pots tornar a percebre l’atur.

A Tempjob et volem conèixer. Registra't com a candidat i participa en els nostres processos de selecció de personal. Les nostres ofertes de feina